runner cyclist skio
Inov-8
nsc
monarex
atex
NLC
Nadacia SPP
Aone
Metrostav
BSK
Freeway

Majstrovstvá sveta v Orientačnej cyklistike

  • Vytvoril: OC
  • Dátum: 17.08.2015 15:56:28

MAJSTROVSTVÁ SVETA DOSPELÝCH A JUNIOROV V ORIENTAČNEJ CYKLISTIKE

Reprezentáciu Slovenska v Orientačnej cyklistike čaká tento týždeň vrchol sezóny v Liberci, v Českej Republike. Pod vedením realizačného tímu v zložení Štefan Šurgan (tréner), Ľuboš Ančic a Peter Krnáč (asistenti trénera) nás budú reprezentovať: jedna žena - Stanislava Fajtová, traja juniori - Andrej Čully, Matej Müller,Teodor Takáč, a traja muži - Matúš Trnovec, Matej Pilka, Štefan Šurgan. 

Úvodnou disciplínou majstrovstiev budú v utorok 18.8. preteky na strednej trati. Na štart nastúpia všetci naši pretekári. Prvý pretekár odštartuje o 9:00 a výsledky všetkých kategórií by mali byť známe približne o 14:00. 
Centrum tejto disciplíny bude v lyžiarskom areáli Břízky v Jablonci nad Nisou. Terén bude vďaka svojej členitosti a hustote ciest a chodníkov náročný fyzicky aj mapovo. Cesta k úspechu bude viesť cez správne voľby a rýchle realizovanie postupov v teréne plnom technických zjazdov a náročných stúpaní. 

Program bude v stredu 19.8. pokračovať pretekmi v šprinte v Turnove, s centrom na atletickom štadióne Ludvíka Daňka. (Priamy prenos z tejto disciplíny bude možné sledovať od 13:30 na ČT4-Sport. Ostatné tri disciplíny by mala Česká televízia odvysielať zo záznamu) Vo štrvtok bude voľný deň. V piatok 21.8. preteky na dlhej trati a v sobotu 22.8. preteky štafiet. Oboje s centrom v Liberci v lyžiarskom areáli vo Vesci. Kompletné informácie o šampiónáte, on-line výsledky a GPS záznami môžete sledovať na stránkach pretekov www.wmtboc.cz

 

  

comments powered by Disqus