runner cyclist skio
Inov-8
nsc
monarex
atex
NLC
Nadacia SPP
Aone
Metrostav
BSK
Freeway

EYOC 2015 už o pár dní

  • Vytvoril: igor.patras
  • Dátum: 21.06.2015 21:09:01

EYOC 2015, Cluj, Rumunsko, 25.-28.6.2015

Už o pár dní náš dorastenecký výber naberie smer Cluj Napoca, Rumunsko, kde v termíne 25.-28.6. sa bude snažiť získať čo najlepšie umiestnenia v šprinte, na dlhej trati a v štafetách.

Výber absolvoval priamo v dejisku EYOC posledný prípravný kemp 3 týžndne pred podujatím. Toto sústredenie nám vytvorilo presný obraz terénov, kde sa bude behať a tiež spravilo výborný "team spirit". Absolvovali sme viacero mapových tréningov v priestoroch, ktoré priamo susedia s pretekovým terénom.

Z výberu nám vypadol tento rok Jakub Chupek pre dlhodobé zdravotné problémy a na poslednú chvíľu aj náš najlepší starši dorastenec Dušan Sláma, kvôli vážnym zdravotným tažkostiam. V Dušanovom prípade je to horšie hlavne v tom, že nám to znemožní postaviť kvalitnú M18 štafetu. Zdravie je však dôležitejšie a preto dúfam, že Dušanovi prestávka prospeje a dolieči sa. Nedostatok pretekárov v staršom doraste mi neumožnil nominovať náhradníka a preto ide na EYOC len 1 pretekár v M18.

Som rád, že v mladšom doraste a staršom doraste dievčat je situácia lepšia a mohli sme obsadiť plný počet na základe splnenia nominačných kritérií.

Zloženie družstva:

Tréneri: Igor Patráš, Ondrej Piják, Stanislav Franko st./doprava/

W16: Tereza Šmelíková, Magdaléna Hrabošová, Tereza Miklušová, Miriam Cidoríková

M16: Jakub Dekrét, Medard Féder, Andrej Dubovský, Matej Cidorík

W18: Andrea Papugová, Antónia Šofranková, Lucia Matejíčková, Martina Šelingová

M18: Stanislav Franko

Celé družstvo odchádza už v stredu 24.6. v skorých ranných hodinách tak, aby sme sthihli ešte 2 adaptačné tréningy priamo v dejisku.

Na záver chcem poďakovať všetkým, ktorí pomohli dorastu tento rok v príprave či už doma v kluboch alebo priamo na sústredeniach.

Spravíme všetko pre čo najlepšie výsledky.

DRŽTE NÁM PALCE ! :)

Igor Patráš, vedúci výpravy

 

comments powered by Disqus